02.10.2008. / 18:29

Autor: Katarina Zorić

Nestala Australka

U potrazi za Britt Lapthorne pretražen hostel

"I danas je nastavljena potraga na terenu. Među ostalim pretražuje se i hostel, no za sada bez rezultata", izjavio je HINA-i glasnogovornik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Kukrika

Intenzivna potraga za nestalom 21-godišnjom australskom državljankom Britt Lapthorne se nastavlja. Dubrovačka policija poslijepodne je pretraživala hostel gdje je djevojka odsjela i ostavila stvari i dokumente.

"I danas je nastavljena potraga na terenu. Među ostalim pretražuje se i hostel, no za sada bez rezultata", izjavio je HINA-i glasnogovornik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Kukrika.

Osim hostela policija je pretraživala još neke lokacije u gradu i okolici, a  pretraga terena bit će nastavljena i sutra.

U dubrovačkoj policiji nisu željeli otkriti gdje će nastaviti potragu za Australkom, posljednji put viđenom u noći 17. na 18. rujna u dubrovačkom disco-klubu na Pilama.

Nestala Britt Kathryn-May Lapthorne obitelji se zadnji put javila 15. rujna, a u Dubrovnik je navodno došla dva dana ranije.

Vezane vijesti

Britt Lapthorne bačena u more s utezima kako joj tijelo ne bi isplivalo na...

Britt Lapthorne bačena u more s utezima kako joj tijelo ne bi isplivalo na površinu?

Nalazi australskih medicinskih stručnjaka mogli bi poduprijeti teoriju da je Britt Lapthorne, 21-godišnja studentica iz Melbournea, ubijena te da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika