06.10.2008. / 11:34

Autor: Katarina Zorić

Tragedija u Zagrebu

Ubojica 17-godišnjakinje preminuo u bolnici

U policiji kažu da motiv zločina još nije utvrđen, no, prema pisanju internetskih portala, pretpostavlja se da su djevojka i mladić ranije bili u vezi te da su ljubavne razmirice povod zločinu

25-godišnjak Andrija J., koji je jutros oko 7.05 sati u ulici Srebrnjak u Zagrebu ubio 17-godišnju N.D., preminuo je nakon pokušaja samoubojstva u zagrebačkom KBC-u tijekom dana. Podsjetimo, Zagrebačka policija izvijestila da se ubojstvo djevojke dogodilo oko sedam sati na Srebrnjaku kod kućnog broja 166.

Motiv ubojstva 17-godišnje djevojke još nije poznat, a pretpostavlja se da su djevojka i ubojica ranije bili u vezi.  Mladić A.J. je oko 7 sati na ulici kod kućnog broja 166 iz pištolja ubio djevojku N.D. i potom sebi pucao u glavu. U kritičnom stanju je prevezen u KBC Rebro gdje se liječnici bore za njegov život.

U policiji kažu da motiv zločina još nije utvrđen, no, prema pisanju internetskih portala, pretpostavlja se da su djevojka i mladić ranije bili u vezi te da su ljubavne razmirice povod zločinu. Navodno je djevojka krenula u školu, ali u blizini njezine kuće kod autobusne stanice dočekao ju je mladić i ubio s više hitaca iz pištolja za koji navodno ima dozvole jer radi kao zaštitar.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika