07.10.2008. / 15:23

Autor: Nina Tomljanović

Pula

Ubio bivšu suprugu a zatim sebe

Muškarac je navodno ušao u kafić Nina te je sa nekoliko metaka usmrtio svoju bivšu suprugu, a odmah potom ispalio je metak i u sebe

Ubojstvo i samoubojstvo danas se dogodilo u naselju Veruda Porat u Puli koje trenutno osiguravaju policijske snage pokušavajući utvrditi slijed događaja na mjestu zločina.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o bračnom paru koji se u Pulu doselio iz Umaga. Muškarac je navodno ušao u kafić Nina te je sa nekoliko metaka usmrtio svoju bivšu suprugu, a odmah potom ispalio je metak i u sebe. Žena je imala oko tridesetak godina, tvrde očevici.

Policija je objavila kako je ubojstvo i samoubojstvo počinjeno "dugom cijevi'", dok pojedini portali javljaju da je riječ o kalašnjikovu.

Za sada još nema više informacija o ovom događaju. Očevid je u tijeku. Uz policiju na mjestu događaja su istražni sudac i županijska državna odvjetnica.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika