08.10.2008. / 15:08

Autor: Katarina Zorić

Hrvatski sabor

U petak odluka o novim ministrima

U dnevni red sjednice bit će uvrštena rasprava i glasovanje o povjerenju predloženicima za nove ministre, priopćio je Vladin ured za odnose s javnošću

Premijer Ivo Sanader predložio je da Hrvatski sabor u petak raspravlja o novim ministrima, što je predsjednik Sabora Luka Bebić i prihvatio.

Zbog hitnosti i važnosti rješavanja postojeće situacije, Sanader je predložio predsjedniku Hrvatskog sabora Luki Bebiću, a on prihvatio, da se sjednica Hrvatskog sabora, umjesto sljedećeg tjedna održi u petak, 10. listopada.

U dnevni red sjednice bit će uvrštena rasprava i glasovanje o povjerenju predloženicima za nove ministre, priopćio je Vladin ured za odnose s javnošću.

Mesić: Legitimno je tražiti prijevremne izbore, ali pitanje je je li to sada moguće

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić rekao je danas u Evianu kako je legitimno pravo parlamentarnih stranaka da traže raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora, ali nije siguran da je to sada moguće s obzirom na odnose snaga u parlamentu.

Na pitanje novinara kakvo je njegovo mišljenje o mogućnosti raspisivanja prijevremenih izbora, predsjednik Mesić je odgovorio kako nije siguran da je to sada moguće s obzirom na odnose snaga u parlamentu i današnji trenutak u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika