16.10.2008. / 15:38

Autor: Katarina Zorić

Index.hr raspisao nagradu

Za informacije o ubojici Luke Ritza nagrada 50 tisuća kuna

Budući da policija već četiri mjeseca ne uspjeva otkriti ubojicu, internetski portal odlučio se raspisati nagradu

Internetski portal Index.hr ponudio je danas 50.000 kuna novčane nagrade za informacije o ubojici 18-godišnjeg Zagrepčanina Luke Ritza kojega je nepoznata osoba prije četiri mjeseca pretukla na smrt. Novčanu nagradu portal je raspisao uz suglasnost roditelja Luke Ritza i MUP-a.

Budući da policija već četiri mjeseca ne uspjeva otkriti ubojicu, internetski portal odlučio se raspisati nagradu. Kako je objavljeno, informacije se mogu slati na mail adresu zaluku@index.hr, a informatoru se jamči anonimnost i isplata nagrade ako njegovi podaci dovedu do uhićenja ubojice. Podsjetimo, na savjest ubojice 18-godišnjeg mladića nedavno su pokušali utjecati i Lukini prijatelji koji su prije nekoliko tjedana po gradu ljepili plakate.

Zagrebačka policija je desetak dana nakon Lukine smrti objavila fotorobot napadača koji ima oko 17 godina i visok je 170 centimetara. Ima svijetlu kratku kosu, mršavije lice, uvučene obraza i pravilan nos. U vrijeme napada na sebi je imao narančastu majicu kratkih rukava i kratke hlače tamnije boje.

Vezane vijesti

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

Učenice osnovne i srednje škole Ivona Farkaš i Klara Đurkin dobitnice su ovogodišnje nagrade Luka Ritz za promicanje tolerancije i škole bez nasilja,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika