19.01.2012. / 11:20

Autor: Nacional.hr

I posljednji napadač na Luku Ritza mogao bi izaći na slobodu

Dodajmo kako je ostalih četvero napadača već pušteno na slobodu iz turopoljskog zavoda, gdje nema vremenski određene kazne, nego ona ovisi o procjeni odgojitelja

Luka RitzLuka RitzJedan od petorice mladića osuđenih za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnom posljedicom zagrebačkom maturantu Luki Ritzu uskoro bi trebao uvjetno izaći iz maloljetničkog zatvora u Požegi, piše Večernji list.

Na slobodu bi navodno trebao biti pušten zbog dobrog vladanja koje je pokazao i prije kada je bio smješten u Odgojnom zavodu Turopolje. R.L. je jedini od napadača u slučaju Ritz koji je osuđen na godinu i pol zatvora.

Dodajmo kako je ostalih četvero napadača već pušteno na slobodu iz turopoljskog zavoda, gdje nema vremenski određene kazne, nego ona ovisi o procjeni odgojitelja. Preodgoj može trajati najdulje tri godine.

Luka Ritz pretučen je 2008. Godine na Mostu slobode u Zagrebu, iako se u bolnicu činilo se kako je sve u redu, dvanaest dana poslije je preminuo.

Vezane vijesti

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

Učenice osnovne i srednje škole Ivona Farkaš i Klara Đurkin dobitnice su ovogodišnje nagrade Luka Ritz za promicanje tolerancije i škole bez nasilja,… Više

Komentari

registracija
14/12/11

tratincica09, 06.02.12. 22:25

Luka je mogao biti svaciji sin...zamislite...a sad njegove ubojice slobodno hodaju po zemlji ispod koje on lezi..neoprostivo!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika