17.10.2008. / 11:48

Autor: Petra Horvat

Otac Madonnina posvojenog djeteta:

'Želim da Madonna nastavi voljeti Davida usprkos rastavi'

'Madonna i njezin suprug bili su šarmantan par kad sam ih jedan jedini put vidio', kazao je Banda

Otac malavijskog dječaka Davida kojeg je američka pjevačica Madonna posvojila tijekom posjeta toj zemlji, komentirao je njenu rastavu od britanskog redatelja Guya Ritchiea. Jučer je izjavio da je šokiran rastavom, no ne i tužan, te da se nada da će Madonna jednako voljeti posvojenog dječaka i nakon rastave.

"Šokiran sam, no nisam tužan. Madonna obožava dijete i želim da ga nastavi voljeti usprkos rastavi", kazao je Yohane Banda, otac dječaka Davida, iz sela Mchinji 110 kilometara udaljenog od glavnoga grada Lilongwea.

Banda je siromašan i nepismen seljak iz Malavija, koji je kazao da je posvajanje odobrio kako bi njegov sin izbjegao siromaštvo. "Da je moj sin još ovdje, vjerojatno bi bio mrtav", kazao je Banda. Više od 12 milijuna stanovnika Malavija živi s manje od dolar na dan.

Madonna je dječaka Davida, kojemu je majka umrla nakon rođenja, susrela u listopadu 2006. u domu za siročad. "Madonna i njezin suprug bili su šarmantan par kad sam ih jedan jedini put vidio", kazao je Banda. Otac je Davida povjerio domu za siročad jer se razbolio kada je dječak bio star samo pet tjedana.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika