17.12.2008. / 17:37

Autor: Branimir Lozej

Novi transfer Real Madrida

Cristianu 10 milijuna eura godišnje

Dobitnik ovogodišnje Zlatne lopte, Cristiano Ronaldo, svoju bi karijeru trebao nastaviti u madridskom Realu, a prema nekim medijima njegova bi godišnja plaća bila oko 10 milijuna eura

Priča koja se provlači kroz cijelu godinu, prelazak jednog od najboljih nogometaša svijeta i igrača Manchester Cityja Cristiana Ronalda u Real Madrid, možda će biti završena tijekom zimskog prijelaznog roka. Naime, Pedro Trapote bliski suradnik predsjednika Reala Ramona Calderona snimljen je tijekom utakmice Barcelona – Real Madrid kako govori o njihovom najnovijem transferu.

“Ako me pitate što ćemo sljedeće napraviti, reći ću vam samo da smo potpisali s najboljim igračem svijeta. Najbolji od najboljih! To je Cristiano, drugoga nema!”, rekao je Trapote u društvu prijatelja. No, ništa od toga nije službeno potvrđeno jer čelnici Reala, prema Trapoteovim riječima, ne smiju izlaziti s tom informacijom u javnost. No, Trapote nije mario za “službene klauzule ugovora” te je proširio “slučajno” vijest o Realovom novom pojačanju.

Cristiano Ronaldo dobitnik je ovogodišnje Zlatne lopte, Ballon d'Or, nagrade za najboljeg nogometaša godine, koju dodijeljuju francuski sportski novinari. Čak je njih 77 od 96 glasalo za Cristiana. Manchester United već je dobivao ponude za Cristiana Ronalda od mnogih klubova, a u nogometnom se svijetu, uz transfer u Real Madrid, najviše pričalo o njegovom odlasku u Chelsea. Prema pisanjima britanskog časopisa Daily Stara ovaj će 23-godišnji Portugalac u Realu zarađivati nešto manje od 10 milijuna eura godišnje. Iznosu njegova transfera nije se spominjao, a trenutna mu je tržišna vrijednost 60 milijuna eura.


Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika