17.12.2008. / 18:50

Autor: Nacionalova redakcija

Miše trener Hajduka do 2010. godine

Dosadašnji trener Hajduka Ante Miše, koji je tu dužnost preuzeo nakon nedavne ostavke Gorana Vučevića, danas je potpisao profesionalni ugovor po kojem će biti glavni trener splitskog kluba u idućih godinu i pol dana, odnosno kako je precizirano do 30. lipnja 2010. godine.

Ante Miše (desno), u sezoni 1993/94. osvojio je, kao igrač Hajduka, Hajdučko srce Ante Miše (desno), u sezoni 1993/94. osvojio je, kao igrač Hajduka, Hajdučko srce

"Imam ambicija s Hajdukom biti najbolji u Hrvatskoj. Zadovoljan sam i sretan što sam potpisao ugovor," rekao je Ante Miše, istaknuvši uvjerenje da će se ostvariti sve njegove trenerske želje, odnosno da će Hajduk na kraju sezone osvojiti titulu prvaka Hrvatske.

Miše je potvrdio da su Hajduku pristupili dosadašnji igrač Zadra Marin Tomasov i nogometaš Zagreba Mario Brkljača. uz ostalo, Miše je najavio kako će u pripreme prve momčadi za nastavak sezone, koje će početi nakon novogodišnjih praznika, uključiti nekoliko nogometaša iz druge momčadi Hajduka te jednog juniora ne preciziravši njihova imena.

(Hina)

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika