19.12.2008. / 14:26

 

Na zvjezdanom tragu

Filmski debi usvojenog sina Toma Cruisea i Nicole Kidman

Tamnoputi Connor Cruise svoju će sporednu ulogu u filmu 'Seven Pounds' odigrati uz bok popularnog Willa Smitha

Tom cruise, Nicole Kidman i njihov usvojeni sin ConnorTom cruise, Nicole Kidman i njihov usvojeni sin ConnorConnor Cruise, 13-godišnji usvojeni sin Toma Cruisea i Nicole Kidman, krenuo je stopama svojih roditelja i snimit će svoj prvi film u SAD-u. Iako je tamnoputom Connoru Cruiseu dodijeljena samo malena sporedna uloga u filmu "Seven Pounds" u kojem glumi uz bok Willa Smitha, njegov je otac izjavio da je ponosan što je sin krenuo njegovim stopama.

Cruise je kazao i da je odlazak s Connorom na audiciju za film "Seven Pounds" bio neprocjenjiv trenutak za obojicu. Cruise je nedavno dao intervju za jedan britanski časopis u kojem je izjavio da nije želio vršiti pritisak na sina kako bi ovaj krenuo njegovim stopama. Ipak, kazao je i da je njegov sin odrastao na filmskim setovima.

"Uvjek sam vodio svoju djecu na snimanja. Bili su uz mene tijekom kostimiranja i šminkanja prije snimanja", rekao je. Za pretpostaviti je da se ljubav prema glumi Connoru javila uz roditelje jer Cruise kaže da je s djecom često igrao društvene igre u kojima je potrebno glumiti, te da je pred njima gradio i uvježbavao karaktere za svoje nove uloge.

Tom Cruise svakim svojim filmom zaradi dodatnih nekoliko milijona dolara, a u novom filmu Valkyrie je glavna zvijezda. Tema filma su nekoliko njemačkih oficira koji su pokušali izvršiti atentat nad Adolfom Hitlerom.

Connorova majka Nicole Kidman, uspješna holivudska glumica teška nekoliko milijona dolara, glumi u najnovijem blockbusteru Australija, pa je britanski tisak primijetio da će ovogodišnju božićnu holivudsku sezonu obilježiti dinastija Cruise. (P.H.)

Vezane vijesti

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Australska glumica i oskarovka Nicole Kidman u budućnosti bi svoju bogatu kolekciju nagrada mogla obogatiti još jednom. Naime, ova 44-godišnjakinja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika