20.12.2008. / 11:56

Autor: Nacionalova redakcija

Fifa ukinula sankcije protiv Kuvajta, Perua i Samoe

Sankcije koje je protiv triju saveza uvela Međunarodna nogometna federacija zbog upliva politike i nereda u poslovanju, ukinute su privremeno, do ožujka kada će Kongres Fife razmotriti mogućnost uvođenja novih kazni

Sepp Blatter, čelnik FifeSepp Blatter, čelnik FifeMeđunarodna nogometna federacija (FIFA) ukinula je sankcije protiv Kuvajta, Samoe i Perua, a hoće li se ove zemlje ponovo naći na udaru FIFA će razmotriti na Kongresu koji će se održati u ožujku iduće godne.

Kuvajt je dobio zabranu nastupa u svim natjecanjima u listopadu zbog uplitanja politike u rad tamošnjeg nogometnog saveza. Samoa se našla na udaru zbog "velikih problema u radu Saveza", dok je Peru suspendiran također zbog političkih pritisaka na rad nogometnog savezaMeđunarodna nogometna federacija (FIFA) ukinula je sankcije protiv Kuvajta, Samoe i Perua, a hoće li se ove zemlje ponovo naći na udaru FIFA će razmotriti na Kongresu koji će se održati u ožujku iduće godne.

Kuvajt je dobio zabranu nastupa u svim natjecanjima u listopadu zbog uplitanja politike u rad tamošnjeg nogometnog saveza. Samoa se našla na udaru zbog "velikih problema u radu Saveza", dok je Peru suspendiran također zbog političkih pritisaka na rad nogometnog saveza.

Vezane vijesti

Nove sankcije Siriji, Homs opet bombardiran

Nove sankcije Siriji, Homs opet bombardiran

Europska unija prihvatila je u ponedjeljak novi paket sankcija Siriji koje se odnose na nove subjekte i proširuju embargo na prodaju oružja toj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika