22.12.2008. / 11:30

Autor: Anamarija Kronast

Anica Kovač rodila kći Viktoriju

Supruga našeg reprezentativca Roberta Kovača prošle je noći u minhenskoj klinici na svijet donjela njihovo treće dijete

Anici i Robertu prosinac će uistinu biti najsretniji mjesec u godiniAnici i Robertu prosinac će uistinu biti najsretniji mjesec u godiniAnica Kovač, supruga reprezentativca Roberta Kovača i prva pratilja Miss svijeta, sinoć je u minhenskoj bolnici rodila njihovo treće dijete. Djevojčica, kojoj su roditelji zajednički nadjenuli ime Viktorija, na svijet je došla u 8. 40 sati navečer, a lijepa je misica rodila prirodnim putem. Trudove je dobila oko sedam navečer, a za manje od dva sata Anica i Robert, koji je cijelo vrijeme bio u bolnici, su začuli prvi plač svoje bebe.

Nakon poroda svoje 55 centimetara duge i 3990 grama teške djevojčice, Anica je izjavila kako se osjeća odlično, a sretna obitelj jedva čeka da mama i beba izađu iz bolnice jer će imati puno razloga za slavlje. Naime, prije dvije godine je Anica u istoj bolnici rodila sinčića Marka, koji 28. prosinca slavi drugi rođendan. Stoga se njihovi prijatelji već šale kako će u kući Kovačevih prosinac uistinu biti najveselili mjesec u godini.


Prinovi u obitelji posebno se veselio mali Marko, ali i njegova tri godine starija sestrica Leticija koja ne može dočekati da mama dođe kući iz bolnice.

Vezane vijesti

I Robert Kovač u USKOK-u

I Robert Kovač u USKOK-u

Nakon što je prošlog tjedna prostorije USKOK-a u Zagrebu posjetio Zoran Mamić, jutros je istim smjerom krenuo i Robert Kovač. Kako javlja tportal,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika