23.12.2008. / 13:04

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Manchester City kupit će još petoricu igrača

Za devet dana službeno počinje zimski prijelazni rok, a Manchester City, klub koji je najviše potrošio tijekom ljetnog prijelaznog roka, najavio je kupnju još petorice igrača

Zimski prijelazni rok samo što nije počeo, 1. siječanj 2009., a Hughes kao da nema vremena misliti ni na što drugoZimski prijelazni rok samo što nije počeo, 1. siječanj 2009., a Hughes kao da nema vremena misliti ni na što drugoTrener Manchester Cityja Mark Hughes najavio je kako će tijekom zimskog prijelaznog roka dovesti još petoricu novih igrača. Naime, nakon što je arapski šeik Sulaiman Al Fahim kupio engleskog prvoligaša Manchester city cilj mu je bio stvoriti vrhunsku momčad. Do sada su, tijekom ove godine, doveli Brazilca Joa, Shauna Wrighta-Phillipsa, Tal Ben-Haima, Vincenta Kompanyja, Pabla Zabaletu i Robinha, koje su ukupno platili nešto više od 100 milijuna eura.

Prema nekim engleskim medijima Hughes će za nova pojačanja potrošiti oko 40 milijun eura. Hughes želi dovesti Marcosa Sennu, kapetana španjolskog Villarreala, Waynea Bridgea, engleskog reprezentativca koji igra u Chelseaju, napadača Blackburna Roque Santa Cruza te igrača West Hama Craiga Bellamyja, a kao najjače pojačanje navodi se Arsenalov Kolo Toure.

Ovog će reprezentativca Obale bjelokosti čelnici Manchester Cityja platiti 10 milijuna eura. Trener Arsenala Arsene Wenger pustit će Tourea samo ukoliko se pokaže kako se ovaj 27-godišnjak ozlijedio na zadnjoj utakmici s Liverpoolom. Naime, Toure se nakon utakmice požalio na bolove u koljenu, ali prema riječima Arsenalovih liječnika s njim će sve biti uredu.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika