26.12.2008. / 18:52

Autor: Robert Rudić

Boxing Day

Težak poraz Kranjčarovog Portsmoutha

Portsmouth i West Ham zadnji puta su na Boxing Day igrali 2006. godine kada je utakmica završila 2:1 za Portsmouth

Niko Kranjčar odigrao je cijelu utakmicu za Portsmouth, za koji igra od sezone 2006/07.Niko Kranjčar odigrao je cijelu utakmicu za Portsmouth, za koji igra od sezone 2006/07.Nogometaši Portsmoutha danas su pretrpjeli težak poraz od West Ham Uniteda 1:4. Očito im igranje na Boxing Day, dan nakon Božića, nikako ne odgovara, a tomu u prilog ide i činjenica da su u zadnje dvije utakmice, odigrane na Boxing Day, osvojili tek jedan bod.

Utakmica je dobro počela i već u 7. minuti Nadir Belhadj dovodi Portsmouth u vodstvo, da bi u 19. minuti Jack Collison zabio izjednačujući pogodak za West Ham. Nakon toga obje momčadi imaju svojih prilika, a najveća je bila Portsmouthova prije poluvremena kada je Jeremain Defoe imao priliku povećati rezultat na 2:1 iz jedanaesterca, ali je promašio.

Drugo poluvrijeme počelo je dobro za obje momčadi, a propuštene prilike Portsmoutha, kluba u kojem igra i naš reprezentativac Niko Kranjčar, kaznio je u 67. minuti Carlton Cole i dovodi West Ham u vodstvo. Nakon toga slijedi potpuni raspad Portsmoutha i Craig Bellamy postiže dva pogotka, 70. i 82. minuta, za konačnu poblijedu. Portsmouth je inače zadnji puta slavio na Boxing Dayu 2006. upravo protiv West Hama 2:1.

U slijedećem kolu Kranjčarov Portsmouth odlazi u sjeverni London Arsenalu, dok West Ham ugošćuje Stoke City.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika