27.12.2008. / 14:55

Autor: Ivana Zobenica

Drugi uzastopni poraz Boston Celticsa

Košarkaši Bostona vodili su cijelu utakmicu, ali u zadnjoj četvrtini Stephen Jackson, igrač Golden Statea, zabio je 13 poena u samo pet minuta i doveo svoju momčad do devete pobijede u sezoni

Stephen Jackson bio je najbolji u redovima Golden Statea, zabio je 28 koševaStephen Jackson bio je najbolji u redovima Golden Statea, zabio je 28 koševaNakon Božićnog poraza od Los Angeles Lakersa, Boston Celticsi upisali su novi poraz. Na gostovanju u Oaklandu kod Golden State Warriorsa poraženi su rezultatom 99:89.

Boston je vodio tijekom cijele utakmice, no devet minuta prije kraja pri vodstvu Bostona 74:69 Stephen Jackson prelama utakmicu i u samo pet minuta zabija 13 poena. U tom razdoblju igrači Golden Statea nisu promašili niti jedan šut što im je osiguralo devetu pobjedu u ovoj sezoni.

Najbolji strijelci Warriorsa bili su Stephen Jackson sa 28 te Marco Belinelli sa 22 poena dok je Paul Pierce jedini je igrač Celticsa koji je postigao više od 20 poena, točnije 21. Inače, ovo je peta uzastopna domaća pobjeda Warriorsa nad Bostonom.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika