29.12.2008. / 17:20

Autor: Anamarija Kronast

Christina Aquilera dizajnira za Top Shop

Poznata pjevačica druga je u nizu, nakon Kate Moss, slavnih žena koje će svoj potpis staviti na kreacije moćnog britanskog lanca trgovina

Pjevačica je oduvijek obožavala modu prilagođavati svojim pjesmamaPjevačica je oduvijek obožavala modu prilagođavati svojim pjesmamaNakon što su modne ovisnice posljednih godina uživale u kreacijama Kate Moss koje je slavna manekenka potpisivala za britanski lanac odjeće Top Shop, tvrtka ovih dana pregovara s još jednim poznatim imenom.

Riječ je o pjevačici Christini Aquileri koja mašta o tome da tinejdžerke koje vole njezinu glazbu nose i krpice s njezinim potpisom. Prijateljima je povjerila kako želi unjeti posebnu svježinu i otkačenost u kolekcije koje su prvenstveno ionako namijenjen teen populaciji djevojaka.

Na istu je ideju došao i Sir Philip Green, vlasnik poznatog lanca trgovina (koji je,duduše, isti darovao kćeri za rođendan, ali je ostao na čelu tvrtke) pa ovih dana dogovaraju detalje oko suradnje.

Vezane vijesti

Video: Christina Aguilera pobrkala riječi himne na Super Bowlu

Video: Christina Aguilera pobrkala riječi himne na Super Bowlu

Američka pjevačica Christina Aguilera pomiješala je neke riječi američke himne uoči nedjeljne utakmice velikog finala američkog nogometa, Super… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika