31.12.2008. / 13:15

Autor: Branimir Lozej

Najveći povratak u povijesti Mavsa: pobjeda nakon -29

Dallas Mavericks su srušili rekord kluba i učinili najveći preokret u igri pobijedivši slabašne Timberwolvese koji su također oborili neslavni klupski rekord najveće ispuštene prednosti

Dirk NowitzkiDirk NowitzkiDallas Mavericksi su čudesnom igrom u drugom poluvremenu pobijedili Minnesota Timberwolvese 107:100 nakon zaostatka od 29 poena. Mavsi su morali srušiti rekord kluba i učiniti najveći preokret u igri kako bi pobijedili slabašne Timberwolvese koji su također oborili neslavni klupski rekord najveće ispuštene prednosti.

Naime, početkom drugog poluvremena rezultat je bio 70:41, no tada Mavsi rade seriju 22:2 i vraćaju se u utakmicu. Za ovaj veliki preokret najzaslužniji je Jason Terry koji je postigao 29 poena, a od toga 24 u drugom poluvremenu te Dirk Nowitzki koji je na 24 poena pridodao i 13 skokova.

''Dokazali smo da se utakmica igra dva poluvremena. Odigrali smo izuzetno loše prvo, a u drugom smo pokazali igru koja bi nas trebala krasiti.''- rekao je nakon utakmice razigravač Mavsa Jason Kidd, koji je susret završio sa 14 koševa, sedam skokova i 16 asistencija.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika