02.01.2009. / 11:16

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Pet milijuna eura za bivšeg Arsenalovog kapetana

William Gallas najvjerojatnije će postati igrač Milana, čelnici ovog talijanskog prvoligaša spremni su dati 5 milijuna eura za ovog 31-godišnjeg Francuza, koji često ima problema sa suigračima

William Gallas (zadnji desno) često se svađa sa suigračima, čak i tijekom treninga (Francesc Fabregas, lijevo, i Mikael Silvestre, u sredini)William Gallas (zadnji desno) često se svađa sa suigračima, čak i tijekom treninga (Francesc Fabregas, lijevo, i Mikael Silvestre, u sredini)Čelnici talijanskog prvoligaša Milana spremni su dati 5 milijuna eura za Williama Gallasa. Naime, Gallas je bivši kapetan Arsenala, kojemu je trener Arsene Wenger oduzeo kapetansku traku zbog širenja pričao oko nemira u svlačionici engleskog prvoligaša.

Kako Milan ima problema s ozljedama svojih braniča, a Alessandro Nesta možda će i na operaciju, Gallas bi bio pravo riješenje za Talijane. No, ovaj 31-godišnjak oduvijek ima problema sa suigračima i često narušava atmosferu u momčadi, a to je i jedan od razloga zbog kojeg više nije kapetan Arsenala.

Potpredsjednika Milana Adriana Gallianija ta činjenica ne brine, a prema pisanju talijanskih medija, Milan će najvjerojatnije uzeti i Philippea Senderosa, također igrača Arsenal, ali samo na posudbu.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika