03.01.2009. / 14:15

Autor: Ivana Zobenica

Ukić napokon zaigrao za Raptorse u pobijedi nad Houstonom

U pobijedi Toronto Raptorsa nad Houston Rocketsima sudjelovao je i hrvatski košarkaš u redovima Raptorsa, Roko Leni Ukić. U sinoćnjoj je utakmici igrao 15 minuta te je postigao dva poena

Roko Leni Ukić (desno) ušao je u igru nakon ozljede Josea CalderonaRoko Leni Ukić (desno) ušao je u igru nakon ozljede Josea CalderonaJedini hrvatski košarkaš u NBA-u Roko Leni Ukić nakon četiri preskočene utakmice opet je zaigrao za svoje Toronto Raptorse. Iako su igrali bez svojega najboljeg igrača, ozlijeđenog Jermainea O'Neala, Raptorsi su uvjerljivo svladali goste iz Houstona rezultatom 94:73.

Ukić je igrao 15 minuta, a utakmicu je završio s 2 poena šutom 1-5, te s tri asistencije, dvije ukradene lopte i jednim skokom. Ukić je priliku dobio nakon što je početkom druge četvrtine Jose Calderon obnovio ozljedu zadnje lože desne noge te se nije vraćao na parket.

Inače, nitko nije upisao više od 20 poena, a s 19 postignutih najučinkovitiji su bili Torontovi Chris Bosh i Andrea Bargani.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika