03.01.2009. / 18:13

Autor: Branimir Lozej

Andy Murray osvojio ekshibicijski turnir u Abu Dhabiju

Trenutno četvrti tenisač svijeta Andy Murray osvojio je predsezonski turnir u Abu Dhabiju, a prema njegovim riječima potpuno je spreman za prvi turnir sezone Australian open

Andy Murray osvajanjem ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju pokazao je vrhunsku formu za nadolazeću sezonuAndy Murray osvajanjem ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju pokazao je vrhunsku formu za nadolazeću sezonuAndy Murray pobjednik je predsezonskog ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju. U finalu je svladao trenutno najboljeg tenisača svijeta Rafaela Nadala 2:1 u setovima, 6-4, 5-7 te 6-3.

Tako je nakon jučerašnje pobjede nad bivšim najboljim tenisačem svijeta Rogerom Federerom, istim rezultatom 2:1 u setovima, ovaj je Škot danas slavio nad Nadalom.

"Puno sam trenirao u studenome i prosincu kako bi bio potpuno spreman za Australiju", rekao je Murray nakon turnira. Naime, ovaj je 21-godišnjak trenutno četvrti tenisač svijeta, a prema nekim medijima sada je glavni favorit za osvajanje Australian opena, prvog turnira u Masters seriji.

Vezane vijesti

Roland Garros: Murray unatočv ozljedi dobio Nieminena

Roland Garros: Murray unatočv ozljedi dobio Nieminena

Britanski tenisač Andy Murray, četvrti nositelj Roland Garrosa, uz dosta je muke prošao u 3. kolo u meču protiv Finca Jarkka Nieminena, te je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika