07.01.2009. / 10:02

Autor: Branimir Lozej

Tottenham pobijedio u prvoj polufinalnoj utakmici engleskog Liga kupa

Prošlogodišnji pobjednici Liga kupa, momčad Tottenhama, slavila je u prvoj polufinalnoj utakmici nad drugoligašem Burnleyjem. Prvo su poluvrijeme odigrali vrlo loše, bilo je 0:1, no ulaskom Jamija O`Hare uspjeli su se vratiti u susret i na kraju su ipak pobijedili

Strijelci za Tottenham u sinoćnjem susretu s Burnleyjem, Roman Pavljučenko (lijevo) i Jamie O`HaraStrijelci za Tottenham u sinoćnjem susretu s Burnleyjem, Roman Pavljučenko (lijevo) i Jamie O`HaraNogometaši Tottenhama, u kojem igraju hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Vedran Ćorluka, pobijedili su drugoligaša Burnley u prvom polufinalnom susretu engleskog Liga kupa. Pred londonskim je navijačima na prepunom White Hart Laneu Tottenham slavio 4:1.

Vrlo loše prvo poluvrijeme i rano vodstvo gostiju natjeralo je trenera Tottenhama Harryja Redknappa da nakon prvog poluvremena zamijeni vrlo lošeg Davida Bentleyja Jamijem O´Harom, a taj se potez na kraju pokazao vrlo dobrim. Naime, Burnley je poveo već u 15. minuti susreta preko Martina Petersona, a Tottenham je izjednačio odmah na početku drugog poluvremena nakon O´Harinog kornera, pogodak je zabio Michael Dawson.

Na 2:1 povisio je upravo O`Hara u 52.minuti, a na 3:1 Roman Pavljučenko u 65. minuti. Na konačnih 4:1 bio je zaslužan autogol Burnleyjevog nogometaša Michaela Duffa. Hrvatski su reprezentativci Modrić i Ćorluka odigrali cijeli susret.

Uzvrat će se igrati 31. siječnja na Burnleyjevom Turf Muiru.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika