08.01.2009. / 16:00

Autor: Ivana Zobenica

Pastor: ''Hrvatska najveći favorit na Svjetskom prvenstvu''

Trener Valladolida i bivši španjolski rukometni izbornik Juan Carlos Pastor predviđa izjednačeno prvenstvo, a uz Hrvatsku favorizira i reprezentaciju francuske

Juan Carlos Pastor dao je ostavku na mjestu španjolskog izbornika nakon prošlogodišnje Olimpijade u Pekingu Juan Carlos Pastor dao je ostavku na mjestu španjolskog izbornika nakon prošlogodišnje Olimpijade u Pekingu "Hrvatska i Francuska najveći su favoriti za naslov!'', predviđa bivši španjolski trener Juan Carlos Pastor te dodaje ''Hrvati, osim što su izuzetno jaki, još su i domaćini Svjetskog prvenstva, a Francuzi su aktualni olimpijski pobjednici."

Iako su prije samo pet mjeseci na Olimpijadi Francuzi u finalu svladali Island, Pastor upozorava na potencijalni problem koji bi na SP-u mogli imati: "Francuzi su slavili u Pekingu, ali u Hrvatskoj ne mogu računati na Bertranda Gillea. Svakoj reprezentaciji, bez obzira na njezinu kvalitetu, izostanak igrača njegovog kalibra veliki je hendikep."

Bivši izbornik španjolske reprezentacije predviđa ''zanimljivo i izjednačeno prvenstvo'', a prema njegovu mišljenju, pozornost treba obratiti i na Nijemce i Poljake koji su pomladili ekipu. Upozorava na Egipat i Tunis koji nisu u vrhu svjetskog rukometa, no ''mogu svima nanijeti veliku štetu''.

Pastor se osvrnuo i na lošu igru Španjolske u pripremnim utakmicama: ''Pripremne utakmice samo su to - pripremne utakmice. Oko njih se nema smisla uzrujavati. Piše se samo ono što dolazi poslije, a ja osobno ne sumnjam da ćemo se pokazati u pravom svjetlu."

Vezane vijesti

"Prostitutke su doista bile dekor završne večeri svjetskog rukometnog...

"Prostitutke su doista bile dekor završne večeri svjetskog rukometnog prvenstva"

Optužbe danskih sudaca da su im organizatori Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj nudili usluge protsitutki kako bi ih podmitili, potvrdio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika