09.01.2009. / 10:41

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Ribery potvrdio kako će otići iz Bayerna tijekom siječnja

Priče oko odlaska Francka Riberyja iz Bayerna prošli su tjedan punile retke svih medija, a ovaj ih je tjedan ovaj Francuz i potvrdio. Želja mu je osvojiti Ligu prvaka, a ne može obećati da će u Bayernu ostati do 2011., kada mu ističe ugovor

Franck Ribery došao je i Marseillea u Bayern za 25 milijuna euraFranck Ribery došao je i Marseillea u Bayern za 25 milijuna euraFranck Ribey potvrdio je priče oko njegova odlaska iz njemačkoga prvoligaša Bayern Municha tijekom ovogodišnjeg zimskog prijelaznog roka. Naime, početkom se ove godine pričalo kako se za ovog francuskog reprezentativca zanimaju Arsenal, Chelsea, Manchester City, Barcelona te mnogi drugi.

"S Bayernom imam potpisan ugovor do 2011., ali ne mogu obećati da ću do tada i ostati u Munichenu", rekao je Ribery. Kako je njegova trenutna tržišna vrijednost oko 30 milijuna eura, malo je vjerojatno kako će Arsenal i Chelsea skupiti dovoljno novaca za ovog 25-godišnjaka. Upravo je Arsenal prije dvije godine želio dovesti Riberyja, dok je još bio igrač Marseille, ali su čelnici Bayerna ponudili 25 milijuna eura, koje Arsenal nije mogao nadvisiti.

"Želim osvojiti naslov prvaka Lige prvaka, a ako ga Bayern želi osvojiti moramo dovesti još nekoliko pojačanja. Trenutno je samo Barcelona bolja od nas", dodao je Ribery što pokazuje koliko želi igrati u vrhunskom klubu.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika