09.01.2009. / 11:22

Autor: Branimir Lozej

Mauresmo predala polufinalni susret u Bribaneu

Francuskinja Amelie Mauresmo predala je susret protiv sunarodnjakinje Marion Bartoli zbog ozljede bedrenog mišića. Bartoli je shvatila kako se nešto čudno događa s Mauresmo, a čini se kako je ozljeda ozbiljna jer je Mauresmo pozvala svog trenera

Francuska tenisačica Amelie Mauresmo jutros je predala polufinalni susret turnira u Brisbaneu protiv sunarodnjakinje Marion Bartoli. Tijekom prvog seta pri rezultatu 4:0, Mauresmo je istegnula bedreni mišić lijeve noge te nije mogla nastaviti susret.

Amelie Mauresmo po prvi je puta pozvala svoju trenericu zbog ozljedeAmelie Mauresmo po prvi je puta pozvala svoju trenericu zbog ozljede"Nisam htjela ovako završiti turnir, ali bolje i to jer želim biti potpuno spremna za Australian Open", rekla je Mauresmo nakon susreta. Tako je ovaj Francuskinja nakon jučerašnje pobjede u četvrtfinalu nad Srpkinjom Anom Ivanović propustila šansu igrati u finalu.

"Bila sam koncentrirana na svoju igru. Shvatila sam da nešto je ozbiljno jer Amelie nikada ne traži pomoć od svoga trenera. Žao mi je što se Amelie morala povući", izjavila je Bartoli novinarima. Naime, tijekom prvog seta 24-godišnja Bartoli je igru imala pod svojom kontrolom, no osjećala je kako se nešto događa s Mauresmo.

Finale, u kojem se sastaju Bartoli i Bjeloruskinja Victoria Azerenka, igra se sutra.

Vezane vijesti

Bartoli: Martić je odigrala sjajan meč

Bartoli: Martić je odigrala sjajan meč

Nakon poraza od najbolje hrvatske tenisačice Petre Martić u 2. kolu Roland Garrosa Francuskinja Marion Bartoli nije skrivala razočaranje, ali nije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika