10.01.2009. / 15:43

Autor: Branimir Lozej

Franck Ribery Dubaijem provozao autobus Bayern Münicha

Kako je nedavno Cristiano Ronaldo razbio svoj skupocjeni Ferrari slično je napravio jučer i igrač njemačkog prvoligaša Bayerna iz Münicha Franck Ribery. Naime, ovaj je Francuz iz šale uzeo timski autobus te se s njim zaletio u nekoliko znakova uz cestu

Franck Ribery zbog vožnje timskog autobusa dobit će samo novčanu kaznuFranck Ribery zbog vožnje timskog autobusa dobit će samo novčanu kaznuJučer je igrač Bayern Münicha Franck Ribery uzeo timski autobus te se s njim zaletio u nekoliko prometnih znakova. Kako se Ribery s klubom vraća s priprema iz Dubaija, mislio je kako će njegova vožnja autobusa biti zabavna, no završila je samo s manjom materijalnom štetom. Ipak će policija optužiti Riberyja i njegov klub Bayern te će oni dobiti novčanu kaznu.

"Nažalost sada svi znamo kako Ribery vozi", rekao je u šali nakon incidenta trener Bayerna Jürgen Klinsmann. Nije se samo trener Bayerna šalio s ovim francuskim reprezentativcem već se, prema pisanju Tuttosporta, cijela momčad njemačkoga prvoligaša počela je zadirkivati Riberyja oko njegove vožnje.

Naime, momčad Bayerna u Dubaiu se pripremala za drugi dio sezone u njemačkom prvenstvu. Drugi dio počinje 30. siječnja kada Bayern odlazi u goste Hamburg SV-u.

Vezane vijesti

Robben: Zavidali smo rane od Dortmunda

Robben: Zavidali smo rane od Dortmunda

- Pobjedom protiv Real Madrida dobili smo neku vrstu zadovoljštine nakon poraza od Borusije Dortmund u prvenstvu - izjavio je nizozemski krilni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika