14.01.2009. / 12:47

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Čelnici Manchester Cityja daju 100 milijuna eura za Kaku

Arapski šeici, vlasnici Manchester Cityja, ponovno pokazuju koliko novaca imaju i što su sve spremni napraviti kako bi od ovog engleskog prvoligaša napravili vrhunsku svjetsku momčad, čelnicima Milana nude oko 100 milijuna eura za brazilca Kaku

Brazilac Kaka talijanski Milan mogao bi zamijeniti engleskim prvoligašem Manchester Cityjem. Naime, čelnici Manchester Cityja ponudili su rekordni iznos od 100 milijuna eura za ovog brazilskoga reprezentativca. Prema pisanjima talijanskih medija, izvršni direktor Manchester Cityja Garry Cook jučer je bio na razgovoru kod Milana u njihovim prostorijama stadiona San Siro.

Kaka je bio najbolji Fifin nogometaš 2007. godine, a karijeru će možda nastaviti u EngleskojKaka je bio najbolji Fifin nogometaš 2007. godine, a karijeru će možda nastaviti u EngleskojTako su opet arapski vlasnici Manchester Cityja počeli puniti retke svih medija svojim transferima. Ukoliko Kaka potpiše za navedeni engleski klub trebao bi tjedno zarađivati oko 221 tisuću eura, što iznosi preko 10 milijuna eura po sezoni. Time bi Kaka postao najplaćeniji nogometaš svijeta.

Mnogi se se mediji uključili u nagađanja hoće li stvarno ovaj engleski prvoligaš uspjeti dovesti Kaku, a s druge se strane spominju i različiti iznosi transfera. Prema La Gazzetti dello Sport transfer je vrijedan 100 milijuna eura, dok na internet stranici transfermarkt.de spominju iznos od 110 milijuna eura.

Kako se globalna ekonomska kriza odrazila i na svijet nogometa, a tako i na Milan, možda će njegovi čelnici prihvatiti ovu ponudu. No, nedavno je Milanov vlasnik Silvio Berlusconi izjavio kako Kaka neće mijenjati klub.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika