17.01.2009. / 17:07

Autor: Branimir Lozej

Ranieri: "Nadam se da Manchester City ne želi neke moje igrače"

Trenera Juventusa Claudija Ranierija ponude čelnika engleskog Manchester Cityja pomalo zabrinjavaju. Naime, Ranieri ne bi želio da se oni počnu zanimati za nekog njegovog igrača jer u nadolazećim utakmicama želi imati sve svoje najbolje igrače na raspolaganju

Trener talijanskog prvoligaša Juventusa Claudio Ranieri ne bi želio da se čelnici Manchester Cityja, trenutno najbogatijeg nogometnog kluba, počnu zanimati za nekog njegovog igrača. Naime, Ranieri je komentirao nedavnu rekordnu ponudu čelnika navedenoga engleskog prvoligaša od oko 100 milijuna eura za Milanovog Kaku.

Claudio Ranieri na jedom od Juventusovih treningaClaudio Ranieri na jedom od Juventusovih treninga"Ulaganje u nogomet za mene je vrlo pozitivna stvar. Kao navijač bit ću razočaran ako Kaka ode, Milan i talijansko prvenstvo neće biti isto bez njega. Samo se nadam da Manchester City ne želi neke moje igrače jer se ne bi volio naći u situaciji u kojoj je sada Carlo Ancelotti (trener Milana)", rekao je Ranieri.

Juventus je trenutačno u vrlo dobroj formi, naime na ljestvici u drugi s 39 bodova, a za prvim Interom zaostaju četiri boda. U 19. kolu prvenstva, sutra, odlaze u goste Laziju, dok su se u Ligi prvaka plasirali u drugi krug natjecanja u kojem će igrati s engleskim Chelseajem. Tako da će Ranieri u ovom dijelu sezone, ukoliko želi osvojiti naslov prvaka Italije i Lige prvaka, morati imati sve svoje najbolje igrače na raspolaganju.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika