24.01.2009. / 11:03

Autor: Dean Sinovčić

Drpić sljedećeg tjedna potpisuje za Karlsruhe!

Njemački klub Karlsruhe posudit će Drpića na pola godine te će, ako zadovolji, na ljeto potpisati novi ugovor

Dino Drpić i njegova supruga Nives uskoro će se preseliti u njemački grad Karlsruhe koji ima 300 tisuća stanovnikaDino Drpić i njegova supruga Nives uskoro će se preseliti u njemački grad Karlsruhe koji ima 300 tisuća stanovnikaDino Drpić mogao bi slijedećeg tjedna potpisati za njemačkog prvoligaša Karlsruhe, saznaje nacional.hr iz izvora u Njemačkoj. U ovom trenutku vode se završni pregovori između menadžera Karlsruhea Rolfa Dohmena i izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića oko detalja ugovora. Naime, poznato je, što nam i je potvrdeno iz njemačkih izvora, da Zdravko Mamić traži odštetu od milijun eura za Drpića čime bi naplatio, između ostalog, i novac koji mu je posudio za vraćanje kockarskih dugova. Međutim, za Karlsruhe koji nije bogat kao neki drugi njemački klubovi, to je prevelik iznos te u ovom trenutku oni žele posuditi Drpića za drugi dio nogometne sezone te bi,ako ih zadovolji, tijekom ljeta potpisali ugovor i kupili Drpića.
Zdravko Mamić ne odbija tu opciju jer je ona u ovom trenutku jedina izgledna. On istovremeno traži klubove po cijeloj Europi koji bi kupili Drpića te je bio u pregovorima s nekim ruskim klubovima ali, s jedne strane, ti pregovori nisu napredovali te, s druge strane, Drpić nije sretan s odlaskom u bilo koji klub iz istočne Europe. Stoga, kako sada stvari stoje, Drpić će slijedeće tjedna potpisati za Karlsruhe. Karlsruhe je trenutno 15-plasirana momčad njemačkog prvenstva, ima samo tri boda više od posljednje momčadi Borussie iz Mönchengladbacha. Dobar obrambeni igrač im je i te kako potreban jer su u prvom dijelu prvenstva primili čak 32 gola te je samo Borussia primila više, 35 golova. hrvatski nogometni izbornik igrao je za Karlsruhe od 1993. do 1995. godine, bio je njihov kapetan, i u to vrijeme Karlsruhe je bio jedan od najjačih njemačkih klubova.

Vezane vijesti

Dino Drpić debitirao za AEK

Dino Drpić debitirao za AEK

U pretposljednjem kolu grčkoga nogometnog prvenstva debitantski je nastup za momčad atenskog AEK-a ostvario bivši stoper Dinama i (jednom) hrvatske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika