Objavljeno u Nacionalu br. 690, 2009-02-03

Autor: Nacionalova redakcija

VEZE HRVATSKIH AUTOCESTA I ZAGVOZDA

Jedni ih reklamiraju, drugi ih tuže

NA KAMPANJU ZA ENC bit će utrošeno 6,5 milijuna kunaNA KAMPANJU ZA ENC bit će utrošeno 6,5 milijuna kunaUnatoč štednji državne uprave uprava Hrvatskih autocesta (HAC) je odlučila potrošiti čak 6,5 milijuna kuna na reklamiranje elektroničke naplate cestarina (ENC). Većina novca potrošena je na televizijsko oglašavanje, a u reklamnim spotovima pojavljuju se rukometaši Igor Vori i Domagoj Duvnjak. U jednom od spotova pojavljuje se i glumac Vedran Mlikota, koji je prema Nacionalovim informacijama sa HAC-om povezan na više načina.

Naime, Mlikota je rođeni Zagvožđanin, a upravo je Općina Zagvozd prije desetak dana Općinskom državnom odvjetništvu kazneno prijavila HAC zbog neispunjena obećanja. HAC je, naime, zemljište kojim prolazi autocesta Šestanovac-Zagvozd-Ravča od Općine Zagvozd otkupio po nižoj cijeni, uz obećanje kako će zaposliti mještane na poslovima održavanja autoceste i kontrole prometa na toj dionici. Mještani Zagvozda tvrde kako su im u HAC-u obećali da će zaposliti 80 posto stanovnika Zagvozda sa Zavoda za zapošljavanje, no zaposlili su samo 15 posto. Ipak, među zaposlenim Zagvozđanima našla se i sestra Vedrana Mlikote.

Vezane vijesti

Hajdaš Dončić stopirao Linićeve kadrove?

Hajdaš Dončić stopirao Linićeve kadrove?

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Uprava Hrvatskih autocesta obustavila je natječaj za direktora Sektora naplate cestarine iako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika