22.03.2009. / 22:19

Autor: Branka Prica

Stjepan Barišić Gego: Na Farmi je bilo gore nego u ratu

U tri tjedna, koliko je boravio na Farmi, hvarski je Bob Marley ušao u konflikte s gotovo svim farmerima, odvajao se od njih za vrijeme jela i negodovao jer nije bio zadovoljan količinom hrane, te ga je naposlijetku kaznila produkcija emisije izbacivanjem iz showa zbog divljanja i uništavanja kuće za izolaciju gdje je nogama razbio oba prozora

Stjepan Barišić Gego jedva je dočekao povratak kućiStjepan Barišić Gego jedva je dočekao povratak kućiU drugoj sezoni showa "Farma", pjevač Stjepan Barišić Gego, poznat po hvarskom reggaeu, prošlog je tjedna diskvalificiran. "Znam, ušao sam na Farmu kao čovjek, a izašao kao Rambo. Ali to je zato što mi je na Farmi bilo gore nego u ratu. U ratu sam barem znao tko je na mojoj strani, a tko protiv mene", kratko je prokomentirao svoj izlazak.

U tri tjedna, koliko je boravio na Farmi, ušao je u konflikte s gotovo svim farmerima, odvajao se od njih za vrijeme jela i negodovao jer nije bio zadovoljan količinom hrane, te ga je naposlijetku kaznila produkcija emisije izbacivanjem iz showa zbog divljanja i uništavanja kuće za izolaciju gdje je nogama razbio oba prozora.

"Ja sam tu Farmu doživio kao Hvar, jedna mala rječica bila je kanal između Hvara i Paklenih otoka. Kako na Paklenim otocima nije dozvoljena bespravna gradnja, srušio sam kućicu jer je tamo zabranjena divlja gradnja", rekao je rastrojeni Gego i priznao da se njegovo asocijalno ponašanje može pripisati posttraumatskom stresnom sindromu. Međutim, za činjenicu da je izgubio kontrolu i imao agresivne reakcije, okrivio je organizatore "Farme".

"Oni su pokvareni, tražio sam pomoć, hranu i lijekove, ali nisam ih dobio jer su samo čekali da puknem budući da to diže gledanost. Trenutačno imam upalu mjehura, povećane limfne čvorove i pothranjen sam, a vjerujte nisam jedini. Pa mi od hrane nismo imali u tjedan dana gotovo ništa osim dva kilograma šećera! Radili smo teške poslove, jeli trule jabuke, a iako ne smijem govoriti u tuđe ime nego samo u svoje, moram otkriti da je i Mario Mlinarić kolabirao. Kad je pao u nesvijest, oni su pustili reklame i pružili mu medicinsku pomoć kako nitko ne bi primijetio što se događa.

Neka se zna kakvi su to pokvarenjaci, a k tome su tu Marija Štrajh i njoj slični koji na Farmi u dogovoru s produkcijom prave nerede. Naravno da sam onda pričao jezikom Indijanaca i radije spavao s kokošima", pojasnio je Gego kako se osjeća. Nakon što se vratio u Hvar, najprije se, kaže, dobro najeo. "Pojeo sam fažol s pečenim mesom i zbog pothranjenosti me od toga zabolio trbuh.

Na Farmi sam toliko bio izgladnio da moram napraviti pjesmu o tome kako sam jeo samo trule jabuke. Kad me majka vidjela, prekrižila se i rekla: Hvala ti sine što si izašao", povjerio se. Budući da je najviše pritužbi imao upravo na hranu, upitali smo Gegu zbog čega je pljunuo u tanjur Mariji Štrajh. (Fotografije: Mario Strmotić)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika