09.04.2009. / 09:29

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Ljubav sa strijelcem

Rođena sam 11.08.1977 u 6.30 u Vukovaru. Molim vas da mi kažete nešto o mojoj ljubavnoj vezi sa strijelcem ,ima li ona budućnost? Podaci o datumu rođenja: 9.12.1981,oko 18 sati,Pakrac)

U vašoj vezi komunikacija trenutno nije idealna a i inače na sasvim suprotan način vi i partner izražavate misli i osjećaje. Kod vas postoji dosta rezerviranosti, sumnjičavosti čak i pesimizma (ozbiljnosti) koje jednog Strijelca mogu ''gušiti''. Sitnice kojima znate zanovijetati, analizirati i kritizirati također pokvare inače vrlo kvalitetnu vezu. Usprkos navedenome veza ima bazične kvalitete da bude dugoročna i dobra. Morate poboljšati komunikaciju, izražavanje i prihvatiti različitosti. Nemojte gušiti partnera vašom ljubavi i ne pokušavajte ga cijelo vrijeme zadržavati u blizinu, već dajte slobode i prostora. Nakon krize i prekida uslijediti će pomirenje a sa vremenom i brak.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika