16.04.2009. / 18:39

Autor: Hina

Mladež HDZ-a: Nismo tiskali naljepnice s veliki slovom "U"

Osim teksta na hrvatskom jeziku, na naljepnici je i prijevod na engleski jezik (The famoUs joung people in Croatia) u sklopu kojeg je jedno slovo "u" također istaknuto kao ustaški znak

Aktivna mladež HDZ-aAktivna mladež HDZ-aMladež Hrvatske demokratske zajednice (MHDZ) nije naručila niti je dala tiskati naljepnice s logom Mladeži i tekstom "najpopularnija mladež U Hrvatskoj Grad Karlovac", u kojoj je slovo "u" tiskano velikim slovom, priopćio je danas predsjednik karlovačke Gradske organizacije MHDZ-a Matija Perković.

U priopćenju se navodi da je, po svemu sudeći, riječ o pokušaju diskreditiranja MHDZ-a uoči lokalnih izbora.

U izjavi za Hinu Perković je objasnio da naljepnice nisu osvanule na javnome mjestu, nego su ih o njima izvijestili neki mediji i poslali im sliku elektroničkom poštom.

Kako je rekao, Mladež je medijima poslala priopćenje u kojemu se ograđuje od naljepnica i dodaje da ona s njima, budu li istaknute negdje na javnome mjestu, nema ništa.

Osim teksta na hrvatskom jeziku, na naljepnici je i prijevod na engleski jezik (The famoUs joung people in Croatia) u sklopu kojeg je jedno slovo "u" također istaknuto kao ustaški znak.

Budući da smo u Karlovcu imali dva slučaja veličanja ustaštva, moram ponovno reći da se Gradska organizacija MHDZ-a i ja osobno ograđujemo od bilo kakvog ustaštva i njegova znakovlja, rekao je Perković.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika