13.02.2004. / 00:00

Autor: Vladimir Huzjak

HRVATSKA

INA SLAVI VALENTINOVO


INA d.d. ove godine obilježava Valentinovo 14. veljače u prodajnom centru King Cross u Zagrebu. Tijekom dana održavati će se zabavna natjecanja za parove, a središnji događaj je koncert u 18.00 sati na kojem će pjevati Toni Cetinski, Sandra Berković i dr. Na središnjem trgu King Cross centra nalazit će se “arena” ispunjena balonima u kojoj će se svakoga sata parovi natjecati u potrazi za nagradnim balonom. Pobjednički parovi osvojit će jednu od 10 vrijednih nagrada poput vikenda za dvoje u Poreču.
Prodajni prostor 18 benzinskih postaja biti će ispunjen mnoštvom balona od kojih će neki imati nagradni kupon. Svaki kupac moći će odabrati jedan balon koji će donijeti nagradu tj. jednu od 36 INA kartica za kupnju goriva u vrijednosti od 500 kuna ili jedan od 180 dar-paketa Inine Službe promotivnih aktivnosti. Inine postaje koje sudjeluju u akciji su: Bjelovar-Grad, Daruvar, Dubrovnik-Komolac, Gospić-Budačka, Karlovac-Smičiklasova, Osijek-Trpimirova-istok, Pula-Punta-Šijana, Rijeka-Mlaka, Sisak-Frankopanska, Slavonski Brod-Svačićeva (nova), Split – Solin-Kman-sjever, Šibenik-Ražine-zapad, Varaždin-Krležina, Vukovar-Priljevo, Zadar-Jazine, te Zagreb-Langov trg, Miramarska i Špansko.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika