07.05.2009. / 19:18

Autor: Katarina Zorić

Kazimir Dužnović na istražnom sudu branio se šutnjom

Dužnovića se sumnjiči za teško ubojstvo, pokušaj teškog ubojstva i razbojništvo

Dužnović je danas privedenu Istražni centar zagrebačkoga Županijskoga suda; Foto: Josip Regović
Dužnović je danas privedenu Istražni centar zagrebačkoga Županijskoga suda; Foto: Josip Regović Kazimir Dužnović, pljačkaš i ubojica policajca Ivana Grbavca priveden je tijekom popodneva u Istražni centar zagrebačkoga Županijskoga suda. Osumnjičeni se branio šutnjom

Dužnovića se sumnjiči za teško ubojstvo, pokušaj teškog ubojstva i razbojništvo. On je u utorak oko 18.15 sudjelovao u oružanoj pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama. Na teren su izašle dvije policijske patrole, a došlo je do razmjene vatre između policije i pljačkaša pri čemu je poginuo jedan policajac dok su četvorica ranjena.

Prije pola godine Dužnović je pušten uvjetno iz zatvora gdje je služio kaznu od pet i pol godina. U njegovom policijskom dosjeu je šest razbojstava i dvije teške krađe.

Tijekom razbojništava uvijek je bio naoružan te je nosio masku na licu, a pljačkao je uglavnom trgovine na području Sesveta. Već je jednom bio osuđivan i to na kaznu od 5 i pol godina, ali je nedavno uvjetno pušten na slobodu. Navodno je imao i problema s ovisnošću o teškim drogama.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika