19.05.2009. / 10:28

Autor: Anamarija Kronast

Mel Gibson ljubavnici napravio dijete, svadba na pomolu

Oksana je već u drugom tromjesečju trudnoće, a on je ipak na koncu priznao sadašnjoj supruzi i djeci kako će uskoro ponovno postati otac

Mel s OksanomMel s OksanomPremda se dugo vremena trudio u javnosti prikazati kao uzoran otac i suprug, glumac Mel Gibson ipak je priznao da čeka dijete s ljubavnicom Oksanom Grigorievom.

Naime, kako doznaju američki mediji, glumčeva ljubavnica već je u drugom tromjesečju trudnoće, a on je ipak na koncu priznao sadašnjoj supruzi i djeci kako će uskoro ponovno postati otac.

No, to i nije pretjerano šokiralo njegovu sadašnju suprugu Robyn koja je nakon što je otkrila preljub odmah pokrenula brakorazvodnu parnicu. Trenutačno je sve u rukama odvjetnika koji pregovaraju o tome kome će pripasti koji dio imovine.

Oksana trenutačno živi u kući koju je glumac iznajmio za nju, a tamo se preselila iz svog dosadašnjeg doma, kuće producenta Davida Fostera.

Vezane vijesti

'Mel Gibson mrzi Židove'

'Mel Gibson mrzi Židove'

Holivudski scenarist Joe Eszterhas optužio je Mela Gibsona za sabotiranje planiranog filma o pobuni Makabejaca tvrdeći da je američki glumac to… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika