20.05.2009. / 11:27

Autor: Anamarija Kronast

Nakon vjenčanja, Tanja i Goran se sele u Hrvatsku

Par je već prije u Zagrebu kupio luksuzan stan u koji najmeravaju useliti sa svojim mališanima; kćeri Amber Marijom i sinom Emanuelom

Tanja Dragović i Goran IvaniševićTanja Dragović i Goran IvaniševićČini se da je došao kraj američkim danima Tanje Dragović i Gorana Ivaniševića. Doduše, premda javnosti nije poznato kakvu vizu oni imaju za boravak u Americi, sigurno je da niti jedno od njih dvoje nema američko državljanstvo što je jedn od mogućih razloga povratka u domovinu.

Makar na nekoliko mjeseci. Doduše, par je već prije u Zagrebu kupio luksuzan stan u koji najmeravaju useliti sa svojim mališanima; kćeri Amber Marijom i sinom Emanuelom.

Ipak, Hrvatsku nisu odabrali kao zemlju u kojoj žele sklopiti brak pa je on, teoretski, dok ne pribave svu potrebnu dokumentaciju nevažeći. Doduše, zlobnici tvrde da je to ionako nevažno jer je, u slučaju razvoda, kalifornijski zakon puno povoljniji.

Pitanje koje se ovih dana postavlja jest kako će po povratku Goran uspjeti izbalansirati između svoje obitelji i novopečene supruge Tanje.

Podsjetimo, splitskim se ulicama sve češće čuje kako Goranova obitelj ni najmanje nije zadovoljna izborom njegove supruge, a moguće je da je i to jedan od razloga nedolaska na vjenčanje.

S druge strane, Goran se ovim činom do kraja "iskupio" za preljub s Vanjom Halilović, za koji se svojedobno i javno ispričao. A za to je ipak trebalo hrabrosti.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika