20.05.2009. / 11:38

Autor: Anamarija Kronast

I predsjednik ih voli: Stipe Mesić u filmu o Plavom orkestru

Redatelj Pjer Žalica, autor hita "Gori vatra", završava snimanje dokumentarno - igranog filma o nekada mega popularnoj grupi. U filmu o fenomenu Plavog orkestra govore i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i bivši predsjednik Slovenije Milan Kučan

Plavi orkestarPlavi orkestarPremda se o tome jako dugo šuškalo, tek je ovih dana potvrđeno da sarajevska grupa Plavi orkestar kreće na povratničku mini turneju koja će obuhvatiti glavne gradove bivše Jugoslavije: Sarajevo, Beograd, Ljubljanu i Zagreb.

Istovremeno, bosansko-hercegovački redatelj Pjer Žalica, autor hita "Gori vatra", završava snimanje dokumentarno - igranog filma o nekada mega popularnoj grupi. U filmu o fenomenu Plavog orkestra govore i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i bivši predsjednik Slovenije Milan Kučan.

Podsjetimo, dokumentarni dio filma već je gotov, a ovih dana se počinje snimati i grani dio čija će se radnja događati u Sarajevu i Splitu, no i na nekim drugim lokacijama. Želja redatelja Pjera Žalice je da se film predstavi na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu.

Vezane vijesti

Stipe u mirovini

Stipe u mirovini

U vrhu Vlade prevladalo je stajalište o potrebi ukidanja ureda bivšeg predsjednika Stipe Mesića. Ured će funkcionrati još tri godine, a trebao bi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika