27.05.2009. / 15:49

Autor: Anamarija Kronast

Ekskluzivno: Ivana Višnjić održala Katie Holmes lekciju iz majčinstva!

Vidjevši na setu emisije “American Idol” kako je malena Suri izbuzumljena zbog buke i blicanja fotoaparata, supruga Gorana Višnjića potjerala je Katie kući, a ova ju je bez razmišljanja poslušala.

Ivana VišnjićIvana VišnjićIvana Višnjić proteklog je tjedna još jednom dokazala da je s apsolutnim pravom prati glas majke koja se uistinu brine za svoje dijete i kojoj je dobrobit mališana najvažnija na svijetu. Naime, čak joj nije bilo važno ni hoće li na sebe navući bijes holivudske dive Katie Holmes.

Njih dvije prošlih su se dana susrele na snimanju finalne emisije "American Idol". Na snimanje emisije Katie je povela i trogodišnju Suri ne razmišljajući o tome kako će u studiju biti stravično vruće, zaglušujuće bučno i prepuno paparazza. Potonji su, naravno, svoje objektive odmah uperili prema Katie i Suri koja je bila potpuno preneražena situacijom oko sebe.

Vidjevši takav prizor Ivana je skočila na noge i povikala na Katite: "Što je s tobom? Što to radiš? Ovo nije okruženje za dijete, zar ne vidiš da ju traumatiziraš!".
Posramljena Katie nije se ni pokušala svađati za suprugom Gorana Višnjića nego je naprosto uzela Suri i otišla iz studija.

Inače, mlade holivudske majke otprije poštuju Ivanu Višnjić koja se u potpunosti posvetila odgoju njihovog usvojenog sinčića Tina. Od prvog je dana čitala knjige posvećene odgoju djece, a sve u životu podredila je njemu pa ju druge mame nerijetko zovu da ju pitanju za savjet u vezi djece.

Ona i Goran čak su iz svog okruženja udaljili i ljude koji su pretjerano skloni partijanju i nisu obiteljski tipovi ljudi ili su stalno akteri medijskih skandala.

Trenutačno nemaju puno prijatelja iz Hrvatske (više se ne druže s poduzetnicom Sanjom Duggan i njezinim suprugom Franom), no upućeni tvrde da su sretniji nego ikada. Problemi su očito za njih stvar prošlosti.

Vezane vijesti

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika