28.05.2009. / 11:58

Autor: Anamarija Kronast

Kriza na pomolu: Katie Holmes priznala da se premalo seksa

Malo slobodnih sati oboje posvećauju trogodišnjoj kćerkici Suri, a kada ona i Tom uspiju hvatiti par minuta za sebe naprosto su preumorni za romantična druženja ili večere uz svijeće

Katie HolmesKatie HolmesGlumica Katite Holmes i supruga glumca Toma Cruisea nedavno je povjerila prijateljicama kako je sve nesretnija. Ona i Tom toliko su zatrpani obvezama da gotovo uopće više nemaju vremena jedno za drugo. Malo slobodnih sati oboje posvećuju trogodišnjoj kćerkici Suri jer Katie ne ćeli da svu brigu o djevojčici na kraju dana preuzmu dadilje.

No, kada ona i Tom uspiju hvatiti par minuta za sebe naprosto su preumorni za romantična druženja ili večere uz svijeće. Stoga se glumica požalila prijateljicama da se silom prilika sve više udaljava od supruga te da joj nedostaje redoviti seks.

Prije, kazala je Katie, to im nije predstavljalo nikakakv problem no u posljednje vrijeme naprosto nemaju vremena za druženja. Zbog svega toga se loše osjeća i ozbiljno razmišlja da ona i suprug uzmu dugi godišnji odmor i otputuju nekamo gdje će se moći opustiti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika