28.05.2009. / 13:50

Autor: Anamarija Kronast

Pjevaču Depeche Modea operiran maligni tumor

Već na samom početku turneje Daveu Gahanu je dijagnosticirana virusna upala crijeva, no nitko nije mogao pretpostaviti da je situacija toliko ozbiljna

Dave Gahan je trenutačno u EngleskojDave Gahan je trenutačno u EngleskojJavnost je ovih dana konačno saznala pravi razlog otkazivanja većine koncerata britanskoga sastava Depeche Mode.

Naime, njihov je pjevač Dave Gahan hitno podvrgnut operaciji mjehura, a liječnici su mu tijekom zahvata odande odstranili maligni tumor.

Doduše, već na samom početku turneje mu je dijagnosticirana virusna upala crijeva, no nitko nije mogao pretpostaviti da je situacija toliko ozbiljna. Dave se često žalio na čudne bolove, no svi su mislili kako su oni zapravo samo posljedica upale.

Operiran je u Engleskoj, a tek je tamo zapravo službeno potvrđeno kako je riječ o raku mjehura.
Dave se trenutačno osjeća dobro, ali liječnici su mu rekli da se obavezno mora odmarati najmanje do 8. lipnja. Tog će datuma grupa nastaviti s turnejom i to koncertom u njemačkom Leipzigu.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika