29.05.2009. / 08:00

Autor: Andrea Belin

Promijenite taktiku: Kad ona razmišlja kao on

Mi prije svakog susreta provodimo sate ispred ogledala, a da ne govorimo koliko smo sramežljive kada je u pitanju zavođenje. Zašto vi jedanput ne bi uzeli stvar u svoje ruke i zaveli nekog muškarca kao što to oni rade već godinama

Zavedite ga onako kako bi on vas zaveoZavedite ga onako kako bi on vas zaveoKoliko puta ste se pitali zašto ne razmišljate kao muškarci? Oni se ne opterećuju ako mi odmah ne odgovorimo na poruku, ne opterećuju se izgledom... Mi prije svakog susreta provodimo sate ispred ogledala, a da ne govorimo koliko smo sramežljive kada je u pitanju zavođenje. Zašto vi jedanput ne bi uzeli stvar u svoje ruke i zaveli nekog muškarca kao što to oni rade već godinama?

1. Prštite od samopouzdanja

Koliko puta ste vidjeli muškarca kako samouvjereno ulazi u kafić i bez imalo srama zavodi sve oko sebe. Ako ga jedna odbije, vrlo brzo otiđe kod druge. Sjetite se kako ste se ponašali kada vas je zadnji put ostavio neki frajer? Da, mi smo nježne dušice koje za njima plaču mjesecima.
Vrijeme je da nabacite zavodnički pogled i krenete u osvajanje. Dobar humor i koja pametna riječ i biti ćete jedna od najboljih zavodnica. Svi će pitati za vas kao što smo do sada mi ispitivale kada smo čule da se u kvart doselio neki zgodan tip.

2. Kontakt očima

Netko vam se dopao? Odmah krenite u osvajanje. Zavodljivim pogledom gledajte ga ravno u oči. Nakon nekog vremena biti će mu neugodno kao što je do sada bilo vama. Međutim, sada ste vi u njegovoj ulozi i recite ili mu pokažite što želite od njega. Muškarci vole djevojke koje znaju preuzeti inicijativu.

3. Pravite se da slušate

Vjerujte, muškarci ne slušaju sve što im mi govorimo, stoga ne morate ni vi slušati njih. Pitajte ga o prijateljima i tri sata pričati će koliko su oni odkvaćena ekipa... Vi samo kimajte glavom kao da vas zanima. Mislite da je vaš bivši dečko zaista slušao kada ste mu pričali o svojim prijateljicama?

4. Seks za jednu noć

Premda je do sada situacija bila nešto drugačija, od sada želite samo seks. Većina njih dok nas ne upozna, žele isto. Koliko puta ste govorili kako samo čeka da vas odvuće u krevet? No, i vi želite isto, Ili? Pa učinite to i uživajte. Recite mu što želite da napravi! Mi smo zaslužile uživati baš kao i oni, ali zbog nekih stereotipa godinama smo se ustručavale to priznati.

5. Preuzmite inicijativu

Pretpostavljamo da je uvijek on govorio gdje ćete se naći. On je taj koji je kupovao ulaznice za kino? Dok ste jeli u restorani niste se dizali sa stolca dok on nije dao znak? Jeste li uživali u tome? Uvijek možete uzeti kontrolu u svoje ruke. Odvedite ga na izložbu, u kazalište ili bilo koje mjesto koje si već godinama priželjkujete.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika