04.06.2009. / 10:49

Autor: Anamarija Kronast

Dujmiću prijete smrću: 'Rajko, Srbine ubit ću te kunem se!'

Čovjek, kojemu nitko ne zna identitet, u vidno pijanom stanju odlučio se obračunati s Dujmićem, a kako očito nije mogao do njegovog stana odlučio mu je javno poručiti sve što misli o njemu

Rajko DujmićRajko DujmićSusjede Rajka Dujmića u Maksimirskim naseljima u Zagrebu jutros prije šest sati probudio je prilično neobičan incident.

Naime, ispod prozora poznatog skladatelja odvijala se prava drama. Čovjek, kojemu nitko ne zna identitet, u vidno pijanom stanju odlučio se obračunati s Dujmićem, a kako očito nije mogao do njegovog stana odlučio mu je javno poručiti sve što misli o njemu. Tako je svoj pijani monolog pod Dujmićevim prozorom započeo u stihovima vičući:

"Rajko Srbine, ubit ću te kunem se!", a kako ni na to nitko nije reagirao čovjek je nastavio pričom koja je samo njemu poznata, a govori o tome kako se sa skladateljem već prije odlučio "obračunati" u tramvaju, ali tada je, prema riječima ogorčenog pijanca, Rajko uspio pobjeći jer je vikao "U pomoć!".

Usput je Dujmića "počastio" i raznim uvredama od kojih se posebno isticala ona da je na "žutom" (heroinu), te ga je optužio da mu je ukrao DVD player vrijedan 500 kuna. Kako Rajko ni na koji način nije reagirao, nakon desetak minuta pijani čovjek je odlučio odustati, a za kraj mu je još poručio:

"Jebala te tvoja Milena i tvoja domovina", aludirajući na dvije velike Rajkove uspješnice "Moja Milena" i "Moja domovina".

Komentar o cijelom događaju smo pokušali dobiti i od Rajka Dujmića, no on nije bio raspoložen za razgovor.

Vezane vijesti

Kći ministra Darka Milinovića ipak neće nastupati na Dori

Kći ministra Darka Milinovića ipak neće nastupati na Dori

Iako se izbor pjesme, koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu 2010. godine u Oslu, održava za nešto više od dva mjeseca, poznati su gotovo svi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika