05.06.2009. / 09:37

Autor: Anamarija Kronast

Marija Štrajh: Vidjela sam kako Petra tuče Giannu koljenom u glavu

Voditeljica I urednica nam je otkrila da se na Farmi uistinu pričalo I o drogi, te da se prstom upiralo u Petru, no priznaje da ona nikada nije vidjela nikakve opijate

Marija ŠtrajhMarija ŠtrajhJedna od stanarki Farme, Marija Štrajh još je uvijek šokirana svime što se posljednjih dana događalo na nekoć mirnom seoskom imanju. Upravo stoga smo ju, dan nakon što je napustila kuću, kontaktirali da nam, kao jedna od rijetkih objektivnih stanarki, kaže svoje viđenje svega. Za početak se osvrnula na tučnjavu Petre I Gianne.

-Ja sam čula gužva I kad sam ušla u sobu vidjela sam naguravanje, I Petru kako udara Giannu koljenom u glavu. To je bilo strašno! Iza Gianne je bio Renman I mislim da joj je on držao ruke jer su joj bile na leđima. No, nisam to točno vidjela pa ne mogu sto posto tvrditi-kaže Marija koje je, poput ostalih farmera, čula naklapanja I o tome da na Farmi ima droge. Ona ju, kaže, nije vidjela no činjenica je da su svi farmeri u Petru upirali prstom.

-O njoj se govorilo, no sigurna sam na NovaTv ne bi dozvolila nikakve opijate. Ako je bilo tko I imao kakve droge, tada je toj osobi droga morala biti nekako prošvercana-kaže Marija koja s ostalim stanarima trenutačno snima posebnu emisiju o Mariju Mlinariću koji se sprema oboriti Guinessov rekord u povlačenju automobila.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika