07.06.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Ljubav s RTL-a: Matej Miličić i Valentina Dropulić više ne skrivaju vezu

Matej Miličić, finalist RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” i manekenka Valentina Dropulić, bivša natjecateljica emisije “Top Model” više ne skrivaju da su u vezi. Upoznali su se i zaljubili na jednom after partyju nakon snimanja emisije, te ubrzo otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog

Valentina i MatejValentina i MatejOboje su iz Dalmacije, vršnjaci su i još uvijek idu u školu. Zbog priprema za show HTZ, Matej Miličić boravi u istoj kući u kojoj je Valentina Dropulić bila za vrijeme snimanja "Top Modela". Tamo smo za Extru i snimili ovaj zaljubljeni par, a Matej nas je dočekao prilično neispavan.

"Ne možemo se viđati koliko bismo htjeli, ali se čujemo svaku večer i dugo pričamo na mobitel", otkrio nam je zbog čega je bio umoran to jutro. Kako je rekao, Valentina ga je osvojila na prvi pogled: "Kod nje mi se sviđa baš sve - izgled, ponašanje, osobnost... mislim da smo stvoreni jedno za drugo. Kad se prikazivala emisija 'Top Model', ona mi je bila favorit. Po mom mišljenju, bila je najljepša, a kad sam čuo da je iz Dalmacije, bila mi je još draža", ispričao je Matej Miličić.

A čime je on osvojio Valentinu? "Iskren je, dobar, pažljiv. Malo ih je takvih. Možda mu nedostaje koji kilogram, ali to će se već riješiti", otkrila je. (Fotografije: Igor Šoban)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika