07.06.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Ecija Ojdanić: Moje istarsko vjenčanje i zagrebačka svadba

Tridesetpetogodišnja glumica tom je prilikom odjenula istu ružičasto-bijelu haljinu Linee Exclusive kakvu je nosila i na imanju “Dveri od Škrapi” gdje se udala za svoga partnera. U njoj se diskretno nazirao trudnički trbuščić jer je Ecija Ojdanić u četvrtom mjesecu trudnoće

Ecija OjdanićEcija OjdanićNakon intimnog vjenčanja u Istri, kojemu su 30. svibnja prisustvovali samo kumovi i najbliža obitelj, glumica Ecija Ojdanić i redatelj Robert Orhel priredili su prošle subote zabavu za prijatelje u zagrebačkom restoranu Starina. 35-godišnja glumica tom je prilikom odjenula istu ružičasto-bijelu haljinu Linee Exclusive kakvu je nosila i na imanju "Dveri od Škrapi" gdje se udala za svoga partnera.

U njoj se diskretno nazirao trudnički trbuščić jer je Ecija Ojdanić u četvrtom mjesecu trudnoće. Robert Orhel bio je vrlo elegantan u tamnom klasičnom smoking odijelu s tankom kravatom, iako se nije činio nimalo opuštenim. Uzrujano je vikao na Extrina fotografa i nije mu dopustio da ga snimi sa suprugom.

U Starini se okupilo veliko raznoliko društvo te su uz večeru i DJ-a proslavili s Ecijom Ojdanić i Robertom Orhelom njihove prve dane braka. Osim glumačkih kolega, na zabavi su bile i prijateljice Ecije Ojdanić koje je upoznala u rodilištu prije četiri godine kada je rodila kćer Cvitu iz njenog prvog braka s Antom Viljcem.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ecija Ojdanić: Seksi mi je kad suprug i ja na poslu glumimo strance

Ecija Ojdanić: Seksi mi je kad suprug i ja na poslu glumimo strance

“Trenutačno proživljavam svoje najsretnije trenutke”, kaže 38-godišnja glumica Ecija Ojdanić. Spletkarica i dominantna svekrva Nela Zlatar, koju je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika