19.06.2009. / 12:29

Autor: Andrea Belin

Orgije na Beverly Hillsu: Cristiano Ronaldo se zabavaljao s tri ljepotice

Prijateljice Suzanne i Allison su ih napustile u sitnim jutarnjim satima, a nepoznata brineta je još ostala u društvu slavnog nogometaša

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoJedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo ovih dana živi punim plućima. Nakon što je uspio pasti na šarm bogate nasljednice Pars Hilton, krenuo je u nova osvajanja. Naime, Amerikanke Suzanne Coppin i Allison Aimee pohvalile su se kako su s njim provele noć u jednom hotelu na Beverly Hillsu.

Osvojile su ga zavodničkim plesom kojem nogometaš očito nije mogao odoljeti. "Natjecale smo se u plesu, a Cristiano se ponudio da presudi koja je bolja. Svirala je pjesma 'Crazy' od Aerosmitha i mi smo počele plesati jedna drugoj u krilu. Ronaldo nije mogao maknuti pogled s mene", kazala je Allison i dodala kako je odmah osjetila kemiju.

"Nagnula sam se prema njemu i osjetila kako frcaju iskre. Nakon mene zaplesala je Suzanne. Zajahala me i stisnula grudi uz moje lice. Cristiano nije mogao odlijepiti oči od njene stražnjice. Ona mu je uskoro počela nešto šaptati u uho i maziti ga po prsima", komentirala je Allison.

No, prije toga nogometaš se već zabavljao s jednom smeđokosom djevojkom. Kasnije su svi zajedno završili u njegovoj sobi. Suzanne i Allison su ih napustile u sitnim jutarnjim satima, a nepoznata brineta je još ostala u društvu slavnog nogometaša. Doduše, ovakve zabave su Ronaldu svakodnevna pojava, a sada je samo pokazao da može zadovoljiti tri djevojke odjednom.

Vezane vijesti

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

U madridskom gradskom derbiju u sklopu 33. kola Primere gostujući nogometaši Reala predvođeni nezaustavljivim Cristianom Ronaldom slavili su kod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika