30.06.2009. / 11:56

Autor: Anamarija Kronast

Dikanova majka priznala: U njemu je vrag, sram me što sam ga rodila!

Gjermina Jasna Radman ne razgovara sa svojim sinom. Za svoju prvu snahu Bebu Lončar, s kojom je Dikan dobio sina Lea, kaže da je loše prošla jer joj je njezin sin uzeo puno imovine i skrbništvo nad djetetom

Josip Radeljak ne razgovara s majkomJosip Radeljak ne razgovara s majkomGjermina Jasna Radman, 91-godišnja majka Josipa Radeljaka Dikana odlučila je po prvi puta u životu progovoriti o svom sinu. U iskrenoj ispovijesti tjedniku Arena, žena je kazala kako se srami svog starijeg sina kojeg je nekoć zvala "dika majčina", a posljednjih 15 godina s njim uopće ne razgovara.

"Sram me je što mi je Dikan sin. U njega je ušao vrag. Pokvarenjak je kojem treba psihijatar". Odavno nisam vidjela svog unuka Lea. Volim ga, ali mu otac brani da me posjećuje. To vam govori kakav je Josip čovjek. Povrijedio me. Boli me pomisao na njega i njegovu djecu", priznala je žena dodala kako Lanu, Dikanovu kći iz braka s glumicom Enom Begović, gotovo uopće ne poznaje.

Za svoju prvu snahu Bebu Lončar, s kojom je Dikan dobio sina Lea, kaže da je loše prošla jer joj je njezin sin uzeo puno imovine i skrbništvo nad djetetom.
Neke mu stvari, veli Gjermina, nikada neće oprostiti, a nakon smrti mu neće ostaviti ništa.

Vezane vijesti

Ponajbolja rukometašica svijeta sa svojom djevojkom čeka dijete

Ponajbolja rukometašica svijeta sa svojom djevojkom čeka dijete

Norvežanka Gro Hammerseng, jedna od najboljih rukometašica svijeta koja nikada nije skrivala svoju sklonost prema ženama, objavila je da će u veljači… Više

Komentari

registracija
29/5/09

MetaGuru, 30.06.09. 13:27

Obzirom na to kakav je Dikan, sad će i mamu tužiti za duševne boli


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika