10.07.2009. / 14:56

Autor: Andrea Belin

Jim Carey postaje djed u 47. godini

Poznatom glumcu unuka će roditi dvadesetjednogodišnja kći Jane, rock glazbnica, a on tvrdi kako se neizmjerno veseli tom događaju

Jim CarreyJim CarreyPoznati holivudski komičar Jim Carrey uskoro će po prvi put postati djed. Naime, unuka će mu roditi dvadesetjednogodišnja kći Jane, rock glazbenica.

Četrdesetsedmogodišnji Jim je jako uzbuđen i s nestrpljenjem isčekuje rođenje novog člana obitelji čiji je otac Janein zaručnik Alex Santana. Osim toga, Jim uopće ne sumnja da će njegova kći biti brižna majka.

Inače, Jane Carrey Band naziv je glazbenog sastava u kojem Jane svira, a njezin budući suprug također se bavi glazbom. Alex pod umjetničkim imenom Nitro svira u rock bendu koji se zove Blood Money. Po mišljenju čitatelja nekih stranih medija, Jane je jedna od najseksi kćeri poznatih roditelja.

Podsjetimo, najveću slavu Jim je stekao ulogom u filmovima "Maska" i "Glup i gluplji" u kojem je zaradio čak sedam milijuna dolara, a za "Nepodnošljivog gnjavatora" dobio je čak 20 milijuna dolara, što je bila najveća zarada za jednog komičara.

Vezane vijesti

Sjevernokorejski diktator-mladunac brusi znanje u BiH?

Sjevernokorejski diktator-mladunac brusi znanje u BiH?

Unuk sjevernokorejskoga diktatora Kim Jong-ila, Kim Han-sol, upisao se u gimnaziju u Mostaru, tvrde bosanskohercegovački mediji, ali školska ustanova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika