12.07.2009. / 20:49

Autor: Anamarija Kronast

Nesreća u Dubrovniku: Predrag Vušović pijan pao s mopeda

Alkotest je pokazao da je imao 2 promila alkohola u krvi, a zbog toga će biti prekršajno prijavljen te odgovarati za vožnju u pijanom stanju, nenošenje kacige i neprilagođenu brzinu

Predrag VušovićPredrag VušovićPremda je, srećom, prošao samo s manjim ogrebotinama, glumac Predrag Vušović prošlog se vikenda u Dubrovniku uistinu kockao sa životom.

Naime, u subotu oko pola noći 48- godišnji glumac odlučio je, nakon nekoliko čašica alkohola previše, kući ići skuterom. Vožnja nije dugo trajala jer je pao u Ulici branitelja, a dodatni je problem što na glavi nije imao kacigu. Ogrebao je glavu, ima ozljede na nozi, a slomio je i prst. Nakon pada nije se uspio dići, nego je ostao ležati potrbuške. Ne zna se tko je pozvao pomoć.

Srećom, pedesetak metara dalje nalazi se Dom zdravlja gdje su mu sanirali ozljede, a odmah nakon toga pustili su ga kući jer nisu smatrali da mu je potrebna eventualna hospitalizacija.

Inače, alkotest je pokazao da je imao 2 promila alkohola u krvi, a zbog toga će biti prekršajno prijavljen te odgovarati za vožnju u pijanom stanju, nenošenje kacige i neprilagođenu brzinu.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika