27.07.2009. / 09:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Studij

Hoću li završiti studij i je li dobra odluka promijeniti mjesto studiranja? Hoću li pronaći novu ljubav i odgovara li mi osoba rođena 19.1.1977 oko 23 h u Osijeku.Rođena sam 11.8.1977 u Vukovaru u 6.30. Hvala.

Budite uporni i završiti ćete studij. Inače vamnedostaje samodiscipline u učenju (kampanjac) i idete lakšim putem (ne volite se mučiti ili prviše ulagati truda). Nema potrebe mijenjati mjesto studiranja u sadašnjem trenutku. Pričekajte do kraja slijedeće školske godine (2010).

Teška ste kombinacija. Dugo vremena treba da se zbližite a pogotovu da zadobijete međusobno povjerenje. Bolje je biti prijatelj sa navedenom osobom nego u emocionalnom odnosu koji bi donio dosta razočarenja i prekida. Ali činjenica je da teški odnosi u kojima postoji međusobno nadmetanje, poput vašega, znaju jako dugo trajati. Ako radite na sebi šanse za usklađenost su velike.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika